Refinansiering av eksisterende lån/spesiallån – Anmerkning eller inkasso?

Har du utlegg på bolig eller risikerer du tvangssalg? Dyre regninger ved bruk av kredittkort eller forbrukslån, inkasso eller andre betalingsproblemer? Uansett hva som er årsaken til at du har havnet i en økonomisk utfordring, vil vi hjelpe deg til å få en lettere økonomisk hverdag igjen. Gjennom oss vil du få din egen personlig gjeldsrådgiver som sammen med deg hjelper deg med å finne gode løsninger som vil friskmelde din økonomiske situasjon.

Vi kan tilby

  • Mulighet for en ny start.
  • Løsningsorientert gjeldsrådgiver – kort svarfrist.
  • Vi tar samtalene med bankene og kreditorene for deg.
  • Kostnadsfri tjeneste.

Hvordan fungerer det?

Vi formidler lånesøknader til alle landets spesialbanker nettopp for at du som kunde skal oppnå best mulig betingelser. Vårt hovedmål er at mest mulig av det du betaler hver måned skal gå til nedbetaling – ikke bare renter. Ved hjelp av vår verktøykasse av spesialbanker og vår kunnskap kan vi sammen med deg finne løsninger hvor andre ser problemer.

Eier man bolig vil vi forsøke å finne en løsning knyttet til pant i boligen, evt. med realkausjonist. Eier man ikke bolig eller har realkausjon kan vi hjelpe med å samle smålån, kredittkort og forbrukslån i en generell refinansiering. Ikke bare får man ryddet opp i sin egen skattemelding, men man får også samlet alt av dyr gjeld til en bedre rente. Du får fra nå av en faktura å forholde deg til, og sammen kan vi bli enig om en nedbetalingsplan som passer din økonomi.

Låneeksempel: Eff.rente 5,34 % ved lån på 2 mill. over 25 år, etableringsgebyr 2 %, totalt kr. 3.582.298,-